Vem är rädd för Lyndon LaRouche?

Så din granne tror fortfarande att EAP är högerextremister och mördade Palme, eller att Lyndon LaRouche är antisemit, Ku Klux Klan-anhängare, sektledare och dessutom från Mars? Varför sådana lögner används mot oss och vilka som står bakom får ni reda på här.

NY FILM OM LAROUCHERÖRELSENS HISTORIA:

Man kan inte lura hela folket, hela tiden:
Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP

DOKUMENTATION:

Roger Moore

Har din granne hjärntvättats till att upprepa lögner om EAP eller LaRouche?!? En lögn är alltid en lögn: I stället för att dissekera den, låt oss helt enkelt visa vem som satte den till världen och vad deras motiv är.

2 mar 2004
Lyndon LaRouche

Den 6 oktober 1986 stormade en formlig armé bestående av mer än 400 beväpnade poliser in i den lilla staden Leesburg i Virginia, för att göra razzia mot EIR:s och dess medarbetares kontor, och för att också utföra ett annat, skummare uppdrag. Huset där jag bodde vid den tiden omringades av en beväpnad styrka, medan flygplan, pansarfordon och annat manskap väntade på order om att gå in under eldgivning.

15 dec 2017

Läs LaRouchePAC:s Mueller-dossier, 34 sidor! Det är så du kan förstå vilket statskuppsnätverk som försökt genomföra en regimförändring i USA. Det är också genom denna dosseir du kan förstå varför kongressen och en del medier har börjat svänga och nu angriper FBI, CIA, Clintonanhängarna i Justitiedepartementet och den "fd" brittiske agenten Christopher Steele. Det kan nu bli "undersökningsledaren"  Robert Mueller och hans kompanjoner som sätts i fängelse och inte president Trump.

27 nov 2014
Ulf Sandmark

Expressen har grävt upp det gamla KGB-spåret i Palmemordsutredningen, som en del av den nu pågående krigshetsen mot Ryssland, en brittiskstyrd krigshets som om den inte avbryts, kan leda till kärnvapenkrig. Samtidigt avslöjas att en SÄPO-chef bokstavligen grävde ned bevis att EAP hade rätt om Palmemordet.

13 maj 2009
Andreas Persson, kandidat till Europaparlamentet för EAP

Ingen vid sina sinnens fulla bruk kan rösta på dem som suttit vid makten – i eller kring regeringen. Men vad är alternativet? Om man får tro massmedia, så finns inte EAP; däremot finns de här alternativen:

1. Feministiskt initiativ,
2. Piratpartiet,
3. Nationaldemokraterna,
4. Sverigedemokraterna.

27 nov 2007
Brent Bedford, LaRouches ungdomsrörelse

"La-Rou-che? Jag kollade upp honom på Google och läste om honom på Wikipedia..."

På fredag den 21 juni kl 15 svensk tid offentliggör LaRouchePAC en 80 minuters dokumentärfilm, som kräver att Lyndon LaRouche frias. Tillsammans med Helga Zepp-LaRouche deltar vi i en internationell mobilisering för att så många som möjligt (av medlemmar, anhängare, aktivister, kontakter osv.) hjälper till att dela och sprida videon, så snart den publiceras på fredag kl 15.

"En sak som jag har lärt mig genom att arbeta med Lyndon LaRouche i nästan 40 år är: Om vi förpliktar oss till att aldrig sluta kämpa så länge som det finns en av oss kvar, kommer vi inte att besegras. Och när man kommer till en tid som den här, då allt annat har misslyckats, kommer denna ledaregenskap att påverka befolkningen."

Wilhelm von Braun (1813-1860)

Av allting smått uppå jorden här
en småsjäl likväl det minsta är...