Om oss


Film: Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP

EAP:s ordförande, medlem sedan partiets start. Han bra på att förklara hur man samtidigt kan vara svensk patriot och världsmedborgare. Kan också en hel del om det amerikanska ekonomiska systemet med kreditgivning och produktivitetshöjning.

Ekonom, statsman, konstnär, fysiker, poet, filosof, frihetskämpe - och ändå lyckas inget av dessa ord närmelsevis beskriva Lyndon LaRouches livsverk 1922-2019. Ta själv reda på vem denna man var, varifrån han kom och vad han stod för.

Global ambassadör för en ny rättvis ekonomisk ordning och för en dialog mellan civilisationerna genom Den Eurasiska Landbron. Dessutom ledande expert på Friedrich Schiller och Nicolaus Cusanus.

(1911 - 2015) Ledande medborgarrättskämpe på 1960-talet tillsammans med Martin Luther King. Hon var en ledande medarbetare till mannen hon såg som dr Kings efterträdare, Lyndon LaRouche, i kampen för mänskliga rättigheter för alla människor på denna planet.

Europeiska arbetarpartiet (EAP) är ett politiskt parti i Sverige. Det är ett verktyg för alla rättrådiga medborgare i detta land.

Den Nya Politiken är här! Ta reda på hur det kommer sig att en elitgrupp bestående av ett relativt litet antal unga vuxna gång på gång lyckats vinna de politiska slagen, där politikernas hedgefondmiljoner misslyckats. Har det måhända något med Kepler och Bach att göra?

Så din granne tror fortfarande att EAP är högerextremister och mördade Palme, eller att Lyndon LaRouche är antisemit, Ku Klux Klan-anhängare, sektledare och dessutom från Mars? Varför sådana lögner används mot oss och vilka som står bakom får ni reda på här.