Om oss


Film: Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP

EAP:s ordförande, född i Irak, personifierar vad det innebär att samtidigt vara svensk patriot och universell renässansmänniska. Expert på den arabiska renässansen och det aktuella strategiska läget i Sydvästasien.

Ekonom, statsman, konstnär, fysiker, poet, filosof, frihetskämpe - och ändå lyckas inget av dessa ord närmelsevis beskriva Lyndon LaRouches livsverk. Ta själv reda på vem denna man är, varifrån han kommer och vad han står för.

Global ambassadör för en ny rättvis ekonomisk ordning och för en dialog mellan civilisationerna genom Den Eurasiska Landbron. Dessutom ledande expert på Friedrich Schiller och Nicolaus Cusanus.

(1911 - 2015) Ledande medborgarrättskämpe på 1960-talet tillsammans med Martin Luther King. Hon var en ledande medarbetare till mannen hon såg som dr Kings efterträdare, Lyndon LaRouche, i kampen för mänskliga rättigheter för alla människor på denna planet.

Europeiska arbetarpartiet (EAP) är ett politiskt parti i Sverige. Det är ett verktyg för alla rättrådiga medborgare i detta land.

Den Nya Politiken är här! Ta reda på hur det kommer sig att en elitgrupp bestående av ett relativt litet antal unga vuxna gång på gång lyckats vinna de politiska slagen, där politikernas hedgefondmiljoner misslyckats. Har det måhända något med Kepler och Bach att göra?

Så din granne tror fortfarande att EAP är högerextremister och mördade Palme, eller att Lyndon LaRouche är antisemit, Ku Klux Klan-anhängare, sektledare och dessutom från Mars? Varför sådana lögner används mot oss och vilka som står bakom får ni reda på här.