Aktion mot kuppmakarna i USA: Fria Lyndon LaRouche!


På fredag den 21 juni kl 15 svensk tid offentliggör LaRouchePAC en 80 minuters dokumentärfilm, som kräver att Lyndon LaRouche frias. Den heter "LaRoucheaffären: Robert Mueller första justitiemord" och dokumenterar amerikanska Justitieministeriets ämbetsmissbruk med hjälp av utdrag ur den offentliga tribunalen 1995 mot fängslandet av Lyndon LaRouche med uttalnden av Lyndon LaRouche, Helga Zepp-LaRouche och förre justitieministern Ramsey Clark, medborgarrättsadvokaten Chestnut m.fl.

Hjälp till att få denna video att sprida sig viralt.

Tillsammans med Helga Zepp-LaRouche deltar vi i en internationell mobilisering för att så många som möjligt (av medlemmar, anhängare, aktivister, kontakter osv.) hjälper till att dela och sprida videon, så snart den publiceras på fredag kl 15.

Kan du göra en extra insats för att nå ut till kontakter på viktiga emaillistor, hemsidor, bloggar, twitter, facebook osv. och be dem att cirkulera dokumentären, så snart den publiceras på fredag? (Du kan självfallet sprida den genom dina egna listor och sociala medier, eller på din hemsida.)

Här länken för delta i aktionen på fredag: https://Action.LaRouchePAC.com/Exonerate (eller LPAC.co/Exon2019)

Med den rätta koordinerade insatsen - lanserad samtidigt på fredag från kl 15 - kan vi få videon att sprida sig viralt.