Brittiska inblandningen i Russiagate avslöjad av underrättelseexperter

Den "djupa staten" som angriper president Trump är "det brittisk-holländska monetära och politiska systemets sista dödsvåndor"; den ryska hackningen av det amerikanska presidentvalet 2016 är "en ren bluff"; underrättelsetjänsternas utlåtande 2017 (National Intelligence Estimate, NIE) är "rena smörjan" och specialåklagaren Robert Mueller "borde åtalas".

Detta är några smakprov från det offentliga möte som LaRouche Political Action Committee bjöd in till på Manhattan den 5 januari, på årsdagen (minus en dag) av det beramade NIE-utlåtandet. Huvudtalare var tidskriften EIR:s kontraspionageexpert Barbara Boyd och de båda f.d. underrättelseanalytikerna William Binney och Ray McGovern, grundare av organisationen Veteran Intelligence Professionals for Sanity, VIPS.

För ett år sedan gick Barack Obamas underrättelsechefer ut med ett dokument sammanställt av en liten grupp underrättelseanalytiker handplockade av John Brennan och James Clapper, de dåvarande cheferna för CIA respektive DNI. Syftet med utlåtandet, som gjorde gällande att Vladimir Putin hade gett order om en "inflytelse"-kampanj till förmån för Donald Trump i presidentvalet 2016, var att sabotera Trumps presidentskap.

– Den ursprungliga källan till den här informationen var den brittiska underrättelsetjänsten, förklarade Barbara Boyd.

– Titta bara på de hittillsvarande huvudaktörerna i Russiagate, och deras brittiska härkomst. Det är nästan som om det här skulle utspela sig i London, och inte i vårt eget land. Myten om den ryska hackningen har ett brittiskt ursprung. Och så har vi Christopher Steele och hans kompisar i MI-6.

– Och vem är det som initierar den påstått suspekta epost-korrespondensen om det numera beryktade mötet i Trump Tower med en rysk advokat? Det är den bisarre brittiske tabloidpublicisten Rob Goldstone.

Och listan kan göras längre. Hon förklarade:

– Man talar om deep state. Jag hävdar att det egentligen är det brittisk-holländska monetära och politiska systemet som infördes direkt efter andra världskriget, och som opererar på basis av Mackinders geopolitik.

William Binney, som hade toppositioner som tekniker i NSA i trettio år, innan han bestämde sig för att bli en visselblåsare, gick i detalj igenom varför narrativet om en rysk hackning av Demokraternas datorer är en bluff. För det första, sa han: Om det hade varit en hackning så skulle NSA veta allt om det, för de kan ta reda på vilken IP-adress som informationen kom från och vilken IP-adress som var mottagaren. Men NSA har aldrig presenterat några bevis, och det beror på att det inte var någon hackning av Demokraternas datorer utan att informationen laddades ner på en extern minnesenhet! Och VIPS har bevisat det.

– För oss verkar det mera troligt att det var CIA som var hackarna, sa Ray McGovern, med hänvisning till det program som CIA förfogar över som kallas Vault 7, och som Wikileaks avslöjade för några år sedan. Med hjälp av detta cyberverktyg kan CIA hacka datorer och servrar och maskera att de gjort det genom att lämna efter sig förvillande spår, i form av kyrilliska, kinesiska eller andra skrivtecken.

Beträffande NIE-utlåtandet 2017 sa McGovern:

– Jag har varit i branschen i 55 år nu och jag har aldrig sett sån smörja förut. Med 27 års erfarenhet i CIA som underrättelseanalytiker, och innan dess tre år i arméns underrättelsetjänst, tycker jag att det är pinsamt.

– Men alla tar det på allvar – särskilt New York Times.

Medierna är problemet, menade McGovern:

– Under de 55 år som jag har varit i Washington har jag upplevt stora förändringar. Men det är en förändring som överskuggar alla andra – och det är att vi inte längre har en fri press. Och det kunde inte vara större.

Han anser vidare att Robert Mueller "borde åtalas", för att han som den dåvarande chefen för FBI mörklade den saudiarabiska rollen i 11 september-attentaten 2001.

McGovern var också noga med att inskärpa att det "inte handlar om att försvara Trump":

– Det handlar om att gå emot all felaktig information från krigshetsare och från folk som har skickat ut våra ungdomar att dö, i onödiga krig.

Vad kan man då göra?

– Följ Noa-principen, sa McGovern: Sluta prata om att det ska bli regn och bygg arken.

– Makten ligger hos folket, inte hos administrationen, tillade Binney. Om ni inte gillar vad de gör, sparka dem! Stå upp, bråka med era folkvalda politiker, kontakta dem och om ni inte kan bli av med dem genom att rösta bort dem, så stäm dem, ställ dem inför rätta på ett eller annat sätt.

– 2018 är ett avgörande år för vårt land, sa Barbara Boyd. Folk måste aktivera sig politiskt och det går att påverka kongressens sammansättning, men för att kunna lyckas med det måste man ha ett perspektiv och ett politiskt program. Det bästa programmet är LaRouches "fyra lagar" för ekonomisk återhämtning.

– Jag tycker också att USA ska ansluta sig till den nya Sidenvägen och det nya paradigmet. Det är en stor optimistisk vision för landet som kan få en stor inverkan.

Se talarna och mötet här: https://youtu.be/NPg2s6V3iKo

Läs EIR:s dossier om den korrupte specialåklagaren Robert Mueller här: https://larouchepac.com/20170927/robert-mueller-amoral-legal-assassin-he-will-do-his-job-if-you-let-him

Läs på svenska om Mueller-dossiern här: http://www.larouche.se/artikel/larouchepac-s-mueller-dossier-avslojar-statskuppsnatverket-i-usa