ISIS finansieras av brittiska imperiets knarkhandel

ISIS fungerar precis som alla andra narkoterrorister som används av det brittiska imperiet (se boken AB Narkotika. Brittiska opiumkriget mot världen). Ryska tjänstemän och medier belyser denna verklighet gång på gång för att ge världen en bättre förståelse för vad kriget mot ISIS verkligen handlar om.

Den 7 december citerar RT en ny undersökning utförd av IHS Conflict Monitor där man redovisar att de olagliga oljetransporterna inte utgör den största inkomstkällan för ISIS. Enligt den prestigefyllda brittiska analysfirman för försvars- och säkerhetsfrågor kommer ca. 43 % av intäkterna för ISIS från oljan men 50 % kommer från "beskattning av alla affärsverksamheter på territorium som ISIS kontrollerar, (inklusive) smuggling av antikviteter och droger." I artikeln anger man att de ryska luftanfallen mot ISIS smuggling av olja från Irak och Syrien till Turkiet har orsakat ISIS stor skada och att "på grund av just detta avser ISIS att ta full kontroll över produktionen och smugglingen av Afghanistans heroin. Terroristerna tjänar redan 1 miljard dollar om året detta heroin."

Siffran 1 miljard dollar kommer från Federala narkotikapolisen i Ryssland som citerades i en tidigare artikel om ISIS och droger i RT den 30 nov. Artikeln citerar även chefen för den ryska narkotikapolisen Viktor Ivanov i ett uttalande tidigare i år:
- Herointransporter från Afghanistan genom territorium som kontrolleras av ISIS är ett enormt stort ekonomiskt stöd. Detta problem borde man inte endast påpekas i Moskva, utan även inom FN generellt. Detta för att det inte bara handlar om ett hot mot vårt land, utan även mot säkerheten i Europa.

För närvarande uppskattar FN värdet på den afghanska heroinhandeln till 100 miljarder dollar per år, vilket är en underskattning enligt LaRoucherörelsens beräkningar.

Artikeln i RT den 30 nov citerar även Tom Keatinge från RUSI (Royal United Services Institute) i London som håller med om att
- Terroristerna håller på att lägga om inriktningen till narkotikahandeln efter att de ryska luftanfallen orsakat ohjälpliga skador på infrastrukturen för olja... Ser man på vägarna som opiumet tar från Afghanistan så finns det mycket territorium som kontrolleras av ISIS och därmed kommer de tjäna pengar på det. För närvarande är det inte klargjort om de kontrollerar produktionen, men man ser fler och fler rapporter om att de är aktiva i Afghanistan.

RT avslutar med att citera Vladimir Markin som är talesman för ryska utredningskommissionen (en mycket utredningsorgan under den ryska regeringen):
- Daesh [isis] samt Al-Nusrafronten är inget annat än politiska medaktörer i den massiva smugglingen av olja, valutor, vapen, kultur föremål , skördande av organ för transplantationer samt slavhandel.

(På engelska: https://larouchepac.com/20151209/isis-narco-terrorist-army-deployed-quee... )

Läs mer om och beställ boken "Dope, Inc. Britains Opium War Against the World" bestsellern som bevisar det brittiska imperiets kontroll över den globala narkotikakartellen här http://www.schillerinstitute.org/books/2010/dope_inc.html