Sätt fart på Sverige nu!

LaRoucherörelsens nyhetsbrev v. 42

Hjälp till och sprid detta krav till politiker, företag och organisationer att plocka fram stora resväskan, så att alla hugger i och sätter fart på Sverige i samarbete med Tredje världen och dess ledande institution BRICS.

-------------------------------------------

Ge Sverige en uppgift: Dags ta fram stora resväskan!
Sveriges ministrar, politiker och företagare måste nu ta fram stora resväskan för att resa ut till världens nya stora byggplatser för att ordna jobb i Sverige. Som tur vad står gigantiska projekt på rad sedan sommarens toppmöte med BRICS-länderna (Brasilien, Ryssland, Indien Kina och Sydafrika) i Fortaleza i Brasilien den 14-16 juli.

Sergej Glazyev kräver nationellt kreditsystem för Ryssland
Den ryske ekonomen Sergej Glazyev, som är rådgivare till president Vladimir Putin, har krävt införandet av ett nytt system för inhemsk kreditgivning för att säkra en framåtgående ekonomisk utveckling. "Staten är den enda källan för att ge tillräckligt stor tillgång av kredit för ekonomin", sa han.

Monitor och Fysisk ekonomi, oktober 2014
Innehåll: 1. Ledare: Optimismen kring BRICS smittar, 2. Helga Zepp-LaRouche hyllad i Kina, 3. Modi: Gör utveckling till en massrörelse!, 4. LaRouche om Modi och BRICS-samarbetet, 5. Kina höjer ribban, 6. Unesco hyllar BRICS utbildningssatsning, 7. Brittiska imperiets mardröm blir verklighet, 8. LaRouche: Obama kan införa diktatur i USA, 9. Sunniteologer avfärdar irrlärorna från ISIS, 10. Sveriges stora chans efter valet, 11. Diskutera BRICS på EAP:s facebooksida, 12. EAP-TV varje vecka på Öppna Kanalen, Fysisk ekonomi: Flygbladet utdelat vid Riksdagens öppnande 2014 13. Skall politiker bara ordna jobb i vapenindustrin?, 14. BRICS-dynamikens nya projekt, 15. Världsordningen efter murens fall: Vila i frid, skriver Guardian

EAPTV: Världslandbron
Den kommande eurasiska världen: Världslandbron

Alternativa nyheter
För dig som vill ha mer alternativa nyheter om vad som egentligen händer ute i världen, rekommenderar vi att du följer LaRouchePAC.com eller LaRouchePub.com på engelska eller Schillerinstitutet på danska, där det dagligen publiceras många nyheter. Se länkarna här för rapportering på många andra språk.

Diskutera BRICS på EAP:s facebooksida
Facebook för LaRoucherörelsen i Sverige - EAP uppdateras nu regelbundet med nyheter från vad som händer i den enormt snabba utvecklingen kring BRICS. För alla som gillar detta är sidan också öppen för diskussion och hjälp med bevakningen av utvecklingen. Hjälp också till att sprida nyheterna genom att regelbundet dela dem med andra på de olika forum som borde intressera sig för att sätta Sverige och andra länder i arbete med alla projekt BRICS startar.
Sidan finns https://www.facebook.com/#!/pages/LaRoucher%C3%B6relsen-i-Sverige-EAP/230168883676769?fref=ts

-------------------------------------------

Du får detta nyhetsbrev gratis om du registrerar din e-postadress på vår hemsida genom att klicka här och följa instruktionerna. Du kan när du vill avsluta din prenumeration.

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP
Box 6057, 129 06 Hägersten
Tel: 08-98 30 10, Fax: 08-98 30 90
E-post: larouche@nysol.se, Hemsida: www.larouche.se