Nya stora steg för EU-valkampanjen

LaRoucherörelsens nyhetsbrev v. 19

EAP:s valrörelse fortsätter med stora steg. Valpamfletten har tryckts med rubriken "EU löser ingen kris, Sverige kan!" Endast om Europa befrias från EU:s tvångströja, kan Sverige och de andra medlemsländerna lösa den ekonomiska krisen och blockera det konkursande brittiskstyrda finanssystemets desperata krigsupptrappning.

Valstugan står på Sergels Torg. Välkommen dit att diskutera EU:s krigspolitik mot Syrien och Ryssland. Eller finanssystemets enorma luftbubblor och vilken bankreform som krävs för att undvika en samhällskollaps i nästa krasch. Eller om Nya sidenvägarna, magnettåg, stadsbyggnad, Arktisutveckling, kärnteknik och vilka industrisatsningar som nu måste till. Gör valstugan till ditt forum för där kan du nå ut till folk. På fredag eftermiddag kommer partiledare Hussein Askary vara vid valstugan. På lördag kommer Ulf Sandmark, Bankdelningsgruppen, vara där.

EAP-TV:s valfilm är nu uppe på hemsidan, om du inte kan se den på Öppna kanalen i Stockholm/Sörmland i kväll 20:30 eller på lördageftermiddag kl 16:30. (Det sker också en samtidig sändning (livestream) på Öppna kanalens hemsida.) Samla dina vänner för att visa den och diskutera! Den är också ett organiseringsverktyg!

Spana in EAP:s valaffischer! Om du vill trycka ut egna i A3 eller A4 så hör av dig, så skickar vi dig originaldokument. Beställ valsedlar för utläggning i vallokalerna. Förtidsröstningen börjar i morgon den 7 maj i varje kommun i ett mindre antal lokaler, typ kommunala bibliotek, medborgarkontor eller servicekontor. Beställ också valsedlar för dig själv om du inte fått några vid veckans slut.

Efter nazisternas bestialiska massaker i Odessa måste Västmediernas krigspropaganda till stöd för denna autentiska Hiitlerorganisation bara sluta! Det upptrappade nazistvåldet var möjligt för att deras tidigare övergrepp mot mänskliga rättigheter har tystats ned och Västpolitiker som Carl Bildt fortsatt stöda den ukrainska kuppregeringen trots att den låter nazisternas stormtrupper sköta "rättsväsendet" och låter ukrainska ekonomin och samhället gå åt skogen. För att skapa fred måste alla också lyssna på Ryssland och läsa deras vitbok. Protestera mot svenska regeringens och EU:s absurda krigspolitik mot Ryssland till stöd för nazister i Ukraina. Protestera genom att rösta på EAP! Det är bara EAP som står upp i svenska EU-valet för fred och samarbete mellan Europa, Ukraina, Ryssland och hela Eurasien!

-------------------------------------------
VALPAMFLETT: EU löser ingen kris, Sverige kan!

Kom till EAP:s valstuga
EAP har i år en valstuga vid Sergels torg inför EU-valet den 25 maj. Det är bara att komma förbi. Vi är där normalt från 12:30 - 16:30, ofta andra tider också. Möt EAP:s partiledare Hussein Askary vid valstugan på fredag eftermiddag.

EAP-TV på Öppna Kanalen tisdagkväll 20:30
EAP började den 29 april 2014 sända regelbundet på Öppna Kanalen i Stockholm.

EAP:s valfilm supervalåret 2014
Se EAP:s valfilm för supervalåret 2014 här: https://www.youtube.com/watch?v=m9eOwS6eGRY (28 min) EAP:s valfilm visas varje vecka i direktsändning på lokaltevekanalen Öppna kanalen.

EAP:s valaffisch 1 i EU-valet: Rösta på en lösning!
Finanskrisen bara fortsätter och realekonomin i Sverige blir bara värre. I motsats till de andra partierna har EAP en lösning på finanskrisen. Eftersom EAP inte tar det globala finansimperiets makt för given. Din enda röst kan bli en röst som märks, om du röstar på en lösning i detta val: Rösta på EAP!

EAP:s valaffisch 2 i EU-valet: Stoppa EU:s krigspolitik
Regeringen stöder EU:s krigspolitik mot Ryssland och har gått så långt i denna politik att man först stött de värsta terroristerna Al Qaida i krig mot Syrien och sedan i Ukraina ställt sig på de barbariska nazisters sida - Hitlers ukrainska massmördarrörelse under Stephan Bandera! EAP söker fredligt samarbete för utveckling av hela Eurasien genom moderna Nya sidenvägar. Stoppa EU:s avskyvärda barbari! Rösta på EAP!

Stoppa EU:s krigspolitik mot Ryssland!
Carl Bildt stöder EU krigsupptrappning mot Ryssland till försvar för Ukrainas delvis nazistiska kuppregering. Bildt måste avgå så att Sverige inte hamnar i världskrig mot Ryssland för att försvara nazister. EU är inget fredsprojekt. EU driver en imperiepolitik som Europa bara kan befria sig från genom EU:s omedelbara upplösning.

Kievkuppen: Ryska regeringens vitbok om människorättsbrott i Ukraina
I avsikt att bryta igenom den politiska kontrollen av svenska massmedia och bidra till en oberoende ståndpunkt i frågan om vad som hänt i Ukraina vintern 2013/14, ger eap.nu här länken till den av ryska utrikesministeriet just publiserade 81-sidiga vitboken om brott mot mänskliga rättigheter under och efter kuppen i Ukraina.

Rösta på EAP i EU-valet 25 maj 2014
Europeiska arbetarpartiet - EAP ställer upp till valet för Europaparlamentet den 25 maj med en lista på tio erfarna EAP-aktivister som kandidater. Beställ valsedel och valinformation från EAP på eap@eap.nu, 08-983010 eller postadress: Box 6057, 129 06 Hägersten

-------------------------------------------
Du kan få detta nyhetsbrev om du klicka här och följ instruktionerna.Du kan när du vill avsluta din prenumeration på samma sätt.

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP
Box 6057, 129 06 Hägersten
Tel: 08-98 30 10, Fax: 08-98 30 90
E-post: larouche@nysol.se, Hemsida: www.larouche.se