Nulandsamtalet betyder att Obama måste avgå

Avslöjandet av telefonsamtalet som USA:s statssekreterare för Europafrågor Victoria Nuland hade med den amerikanske ambassadören till Ukraina Geoffrey Pyatt är viktigt för hela världens överlevnad. Det viktiga var inte att Nuland sa "F**ck EU", utan att hon, som Obamas personliga representant i Ukraina, avslöjats med att arrangera en fascistisk kupp - en kupp som kan leda till kärnvapenkrig.

Obamas representant Nuland, som är gift med Irakkrigets ärkehök Robert Kagan och tidigare var rådgivare åt Bushs vicepresident Richard Cheney, ertappades på inspelningen att diktera precis hur en ny ukrainsk regering skulle sammansättas och hur den skulle skötas med en nästan daglig samordning med det nynazistiska Svobodapartiet. Hennes inblandning i Ukrainas regeringsbildning ertappades också, för att stärka upp den ytterligare, med att styra och ställa med FN och med USA:s vicepresident Biden.

Den 25 januari hade Ukrainas president Viktor Janukovytj erbjudit oppositionspartiet Fäderneslandets ledare Arsenij Jatsenjuk att bli premiärminister och att den brittiske marionetten och ledaren för partiet UDAR, boxaren Vitalij Klytjko skulle ingå i regeringen som vice premiärminister med ansvar för de mänskliga rättigheter. Men det passade inte Nulands plan, så hon sa med användning av sina smeknamn för de båda ledarna:
- Jag tycker inte att det är en god idé... Jag tycker att Jats är den kille som har ekonomisk erfarenhet, regeringserfarenheten, det är han... Vad han behöver är Klitsch och Tyanybok på utsidan. Han behöver tala med dem fyra gånger i veckan, förstår du. [Oleg Tyanybok är ledaren för nynazistpartiet Svoboda.] Jag anser att om Klitsch kommer in, så kommer han arbeta på den nivån för Jatsenjuk. Det kommer bara inte att fungera.

Ambassadör Pyatt höll omedelbart med och frågade:
- Vill du att vi skall arrangera ett telefonsamtal med honom som nästa steg? [Det betyder att de tre så kallade ledarna för de tre så kallade "Ukrainska" oppositionspartierna skall planera sin regeringsbildning i ett konferenssamtal med Obamas personliga representant och USA:s Ukrainaambassadör!]

Pyatt föreslår att Nuland först för fram den dåliga nyheten till Klytjko personligen i ett telefonsamtal på tu man hand och går med på att arrangera det.

Nuland fortsätter sedan med att berätta för Pyatt att FN-tjänstemannen Jeffrey Feltman, som tidigare jobbat på amerikanska UD, hade valt ut FN:s representant till Ukraina, en Robert Serry och kommit överens med Serry och FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon att Serry skulle komma till Ukraina följande måndag eller tisdag "för att hjälpa till att klistra ihop saken [= hennes föreslagna regering] och få FN att hjälpa till att klistra ihop det."

Pyatt lade till att:
- Vi vill försöka få någon med en internationell ställning att komma hit ut och hjälpa till att vara barnmorska för denna saken. En annan sak är att på något sätt närma sig Janukovytj ...

Nuland svarar att USA:s vicepresident Biden skall ringa Janukovytj nästa dag "för att heja på honom och få detaljerna på plats ["the deets to stick"]."

Någon sådan regering bildades aldrig av någon anledning. Men Obamas skuld är tydlig: Han håller på att konspirera för genomföra en statskupp med inflytande från nynazister, en statskupp som kan leda till ett kärnvapenkrig mellan USA och Ryssland/Kina.

Till detta har Lyndon LaRouche bara en kommentar:
- Avsätt Obama nu! Nu är det dags att göra det. Hans främsta klantskalle [Nuland] har gjort ett misstag och det är [tillräckligt för] riksrätt. Enbart feghet hindrar det och den fega pressen - toapappersbrigaden.
- Detta riggades av Obamas personliga representant! Vi måste ställa den här typen inför riksrätt! Han måste dömas för att göra denna riskabla sak. Han leker med kärnvapenkrig!

Se vidare uttalandet av Helga Zepp-LaRouche och dokumentationen om Ukraina på: http://www.larouche.se/artikel/helga-zepp-larouche-eu-s-geopolitiska-konfrontationspolitik-riskerar-varldskrig-med-karnvape

och i EIR den 6 december 2013: http://www.larouchepub.com/other/2013/4048ukr_eu_refusal.html