Nu 16 timmar dagligen: “LPAC on Air“

Sedan den 30 november är LaRouches aktionskomittées engelskspråkiga internetvideosida i sändning dagligen sexton timmar. Från måndag till lördag kan man gå in på internetsidan www.larouchepac.com och klicka på "LPAC on Air" mellan kl 8 på morgon till midnatt amerikansk östkusttid (EST), dvs. på svensk tid mellan kl 14 och 06. Löpande visas nyheter om strategiska (och galaktiska) händelser, såväl som arkivmaterial om relevant bakgrund för dagens viktigaste händelser. Dessutom deltar kandidater i LPAC:s kandidatteam, Basementgruppen och naturligvis Lyndon LaRouche själv.

Som LPAC:s chefredaktör Alicia Cerretani betonade, när programmet presenterades, kunde dessa sändningar inte kommit igång vid en viktigare tidpunkt. Medan det Brittiska imperiet är på full fart in i ett Tredje världskrig, eftersom deras finansiella system sjunker ihop i kaos, utsätts det amerikanska folket (och naturligtvis även övriga världen) för en livshotande desinformation om världsläget från de vanliga medierna. Samtidigt förtigs också de krislösningar som är möjliga. Därför har "LPAC on Air" bestämt sig att ta fram denna information - och mer och mer „live".