LaRouche "det allra bästa" på ungdomsmöte i Ukraina

Lyndon LaRouches videoinspelade tal på en ungdomsfestival i Ukraina utsågs av en panel bestående av ukrainska och ryska politiska bedömare, historiker och andra till "det allra bästa" inslaget på festivalen. LaRouches tio minuter långa tal visades vid avslutningsceremonin den 20 augusti. Det sändes också på CCTV, och visades bl.a. på storbildsskärm på stranden vid Svarta havet, för att så många som möjligt skulle kunna se det.

Hundratals ungdomar från hela Ukraina kommer till den årliga ungdomsfestivalen. En av organisatörerna sa att de var helt knockade av LaRouches klarspråk, men att "han sa som det var". LaRouche sa till de ukrainska ungdomarna att vi lever i en brytningstid. Han beskrev den amerikanska centralbankens hyperinflationistiska politik, och visade på alternativet: idén om en internationell NAWAPA-satsning.

Se LaRouches videotal till ungdomarna i Ukraina här