LaRoucherörelsens nyhetsbrev v.35

Läs EAP:s valpamflett!

Nu kan du läsa EAP:s valpamflett på hemsidan och sprida den. Du kan också se kandidaterna presentera samma valprogram på valfilmen. Se den tillsammans med vänner och bekanta och diskutera! Valaffischerna finns att tryckas fram för att sättas upp på anslagstavlor och plakat.

Detta är din chans att vrida den svenska valdebatten för att ta itu med det pågående finanssammanbrottet. Det är inte bara HQ banks kunder, som borde ha skyddats genom en bortsanering av den vilda spekulationsverksamheten. De svenska storbankerna ljuger också om sina förlustpapper, deltar stort i spekulationen i egen räkning och borde delas med en Glass-Steagall-liknande lag. Alla andra partier låter staten stöda storbankerna och får därför bara småsummor över att hålla valdebatt om. Alla dessa partier accepterar fortsatt massarbetslöshet bland unga och den begynnande hyperinflationen. De vågar inte peta på Wallenbergs (SEB), Inter Alphas (Nordea) och sossarnas bank (Swedbank) för att styra över kreditflödet till projekt, samhällsbyggnad och den miljon produktiva jobb som behövs. Däremot vågar alla dessa peta på lilla Hagströmer och Qviberg, som kritiserade bankbonusarna och stödde riksdagspartiernas (i och för sig odugliga) konkurrent Junilistan, som tog 14,5 procent från de etablerade partierna i EU-valet 2004!

Låt dig smittas av den amerikanska optimismen som kan försätta berg. Denna amerikanska jätte väcks nu sedan drygt en vecka, då LaRouches ungdomsrörelse lanserade sin animerade interaktiva 3-D karta över det gigantiska NAWAPA-projektet på http://larouchepac.com/infrastructure (nu även på danska). Intresset bland annars desillusionerade amerikaner, inte minst ingenjörer, yrkesarbetare och ungdomar har varit explosivt och bara snabbar på avsättningen av president Obama, så att saneringen av finanssystemet och projekten kan börja. Som Helga Zepp-LaRouche berättar i videointervjun håller intresset för NAWAPA på att sprida sig, så att man på alla kontinenter börjar diskutera liknande stora projekt. Det är så den internationella LaRoucherörelsen också hjälper Europa och Sverige att börja röra på sig.

Det är hög tid att beställa valsedlar och pamfletter inför valdagen. Beställ dem genom att skriva till larouche@nysol.se, ringa 08-983010 eller fylla och skicka i blanketten från sidan http://www.larouche.se/val2010/valsedlar

-------------------------------------------

VALPAMFLETT 2010: Bygg Sverige ur krisen!
Men först måste banksystemet saneras med banklagen Glass-Steagall Innan du funderar på ett valprogram - Se var vi står nu! LÄS DIREKT PÅ WEBBEN! Ladda ned pamfletten (PDF)

Tryck fram EAP:s valaffisch
Vad tycker du om EAP:s valaffischer? Du kan själv trycka upp dem för att sätta upp i din kommun och använda för organisering. Det är bäst med färgskrivare men de går också bra med svartvitt. Använd de format som passar dig! Se dem här!

Video: EAP:s valprogram 2010
Se EAP-kandidater själva presentera valprogrammet! Allt om valet finns på: www.larouche.se/val2010

Bygg upp världen igen: Helga Zepp-LaRouche intervjuad på LPAC-TV
Vad skulle det betyda för Europa och resten av världen om USA redan i oktober, som Lyndon LaRouche har krävt, börjar förverkliga NAWAPA, det största biosfärinfrastrukturprojektet i människans historia? Den frågan fick Helga Zepp-LaRouche, som leder EAP:s tyska systerparti BüSo, när hon intervjuades av LaRouchePAC.

NAWAPA presenteras nu med en interaktiv 3-D-karta
LaRouches ungdomsrörelses källargrupp ("The Basement") har nu presenterat en animerad, interaktiv 3-D karta av det gigantiska nordamerikanska vatten och kraftprojektet NAWAPA.

Äta eller ätas? Brittiska imperiet planerar världsvält!
EAP:s riksdagskandidat Elias Dottemar påbörjar här en diskussion om hur vi kan stoppa den planerade världssvälten. Torkan i Ryssland måste nu bli tankeställaren som får oss att göra något åt denna utveckling. Vi spelar rysk roulette med hela mänskligheten och lägger varje år in en kula till. Vår jord har kapacitet att föda en världsbefolkning långt större än dagens. De enda, vi på planeten har för många av, är bortskämda arbetsskygga imperialister som betraktar övriga världen som sin boskap, samt deras fotfolk; miljödårar som svamlar om överbefolkning.

Behövs allmän värnplikt? EAP svarar
Från: Johannes Skickat: den 21 augusti 2010 14:54 Till: larouche@nysol.se Ämne: Allmän värnplikt Hej! Varför vill ni ha allmän värnplikt?

-------------------------------------------
Du kan prenumerera gratis på detta veckobrev genom att klicka här och följa instruktionerna.

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP
Box 6057, 129 06 Hägersten
Tel: 08-98 30 10, Fax: 08-98 30 90
E-post: larouche@nysol.se, Hemsida: www.larouche.se