Nu på DVD: Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP

EAPTV:s revolutionerande dokumentär "Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP", som släpptes för exakt en månad sedan, finns nu på DVD.

I pressmeddelandet i samband med premiären kunde man läsa följande: I många år har "etablerade" media och debattörer trakasserat vår rörelse och kallat oss allt mellan himmel och jord. De har gjort det för att ta bort effekten av LaRouches alla konstruktiva förslag och analyser. De har gjort det för att slippa stå avslöjade i sitt hyckleri. De gjort det för att folk inte skall veta att det hela tiden har funnits riktiga alternativ och göra folk osäkra och rädda att höja sina röster.

Nu är det ett nytt läge. Nu finns möjligheten för alla att se vad som pågått - vad först Lyndon LaRouche och sedan EAP har kämpat emot i 40 år. Resultatet har blivit att Sverige har fått sin första dokumentärfilm över sin modernaste historia. En film som visar varför landets välstånd monteras ned och varför vi står inför den värsta ekonomiska krisen någonsin i vår historia, trots att så många försökt vara snälla, rättvisa, solidariska och miljövänliga etc.

Du kan själv ladda ned en så kallad ISO-fil som du kan använda för att
bränna dina egna DVD-skivor och dela ut till släkt, vänner och
arbetskamrater. Filmen får nämligen visas, laddas ned, kopieras och
spridas fritt.

Klicka här för att komma till filmen "Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP"