LaRouche om Pecora-kommission

Lyndon LaRouche intervjuades den 26 april på "Straight Talk Live" i Columbus, Ohio, USA. Programmet sändes även live på radiostationen Magic 98.9. Intervjuaren Khari Enaharo frågade vid en tidpunkt om Pecora-kommissionen:

Enaharo: Vad är Pecora-kommissionen och varför står du bakom den?

LaRouche: Okej. När Roosevelt kom in var allt en soppa, och han var tvungen att ta de drastiska beslut som jag föreslog 2007. Han tog de besluten. Han stiftade lagar som stämde överens med intentionen av den amerikanska konstitutionen. Men han var tvungen att handskas med en grupp äkta Hitler- och Mussolini-supportrar som styrde Wall Street och även styrde toppen av demokratiska partiet och även styrde toppen av republikanska partiet under den tiden. Så, han var tvungen att driva igenom nödåtgärder redan första dagen han klev in i Vita huset, när han knappt hade en penna på skrivbordet att arbeta med, och några kvinnor på kontoret som sprang ärenden åt honom. Han vidtog åtskilliga åtgärder som räddade USA. De räddade faktiskt världen från Hitler också. En del av detta var att avslöja fascisterna på Wall Street. Jag menar fascister-- till exempel, den just avgångne presidenten George W Bushs farfar.

Enaharo: Prescott Bush

LaRouche: Japp, Prescott Bush var mannen som utfärdade de sedlar som räddade Hitler från konkurs i tid så Hitler kunde bli diktator i Tyskland. Det är Bush-familjens tradition! Och vi hade de här dårarna där inne. Du hade JP Morgan, Harriman och company, alla dessa personer var inblandade i detta. Och vad han hade när han klev in som president, var att han var tvungen till att handskas med dessa avskum, som under Coolidge-administrationen och Hoover-administrationen, varit supportrar av Mussolini- och Hitler-projektet. Han var tvungen att slåss mot de här människorna. Därför tog han åtskilliga beslut, inklusive etablissemanget av en kommission i kongressen, en utredande kommission med fulla befogenheter.

Enaharo: Det här Pecorakommissionen?

LaRouche: Precis! Och Pecora, som ombud i den operationen, avslöjade bedrägeriet i bankväsendet, avslöjade bedrägeriet i Wall Streets finansiella system, och han var mycket hatad. Och Roosevelt var mycket hatad för att han tog kakorna från tjuvarna.

Hela intervjun finns att laddas ned här