Skolmassakern i Winnenden är den nya terrorismen

Skoleleven Tim Kretschmer som utförde skolmassakern i Winnenden utanför Stuttgart i Tyskland på onsdagen den 11.3 var ingen ensam mördare. Han var en vältränad Counterstrike-spelare som kunde döda sina offer med ett enda skott i huvudet. Dessa sorters dataspel utvecklades först av den amerikanska militären för att sänka soldaternas trösklar mot att döda. Dem massiva spridningen av denna galna soldatträning bland ungdomar har skapat en armé av potentiella mördare, som kan döda utan några som helst betänkligheter.

Även om det funnits skjutvapen tillgängliga i hundra år har inte någonsin denna form av massmord utövats på skolkamrater. Förmågan att döda både tekniskt och mentalt beror på dessa dataspel.

Ungdomar som deltar i tävlingar i mördarnas typiska peka-och-skjut-spel Counterstrike och World of War, som på Dreamhack i Sverige, tränar i månader på sin skjutförmåga för att bli den bästa dödaren av alla. Så länge som denna massproduktion av dataspelstränade potentiella mördare fortsätter, kommer massakrerna på skolorna att fortsätta som en västerländsk variant på självmordsbombande terrorister. Dataspelbolagen, som håller kontroll på allt vad spelarna gör, har möjlighet att programmera spelarna genom utformningen av själva spelen, ungefär som de sekter som programmerar självmordsbombarna. Den brittiska underrättelsetjänsten, som styr det mesta av världens terrorism med högkvarter i Storbritannien, har nu givits en hel armé av potentiella självmordsbombare att terrorisera välfärdsländerna med.

Denna nya massaker liksom Jokelamassakern kunde ha undvikits om folk hade lyssnat på Helga Zepp-LaRouche som krävt ett förbud mot dessa mördarspel redan för 10 år sedan. Alla de, och de medier, som i stället har blockerat försöken att få fram ett sådant förbud och även förtalat LaRoucherörelsen i detta sammanhang, är skyldiga till att alla dessa oskyldiga människor mördats i denna typ av brutala våldsamma händelser. I ett uttalande betonade hon detta:

– Dessa medier är skyldiga till att samhället rasar ihop. Hegemonin för spekulationsfonderna i ekonomin och förstörelsen av ungdomen är två sidor av samma mynt: Man struntar totalt i framtiden för landet.

Läs LaRoucherörelsens dokumentation om mördarspelen:

Terrorismen kommer till väst: Ungdomars nya självmordsbombarkult
av Nick Walsh, LaRouches ungdomsrörelse

Förbjud mördarspel på nätet!
av Helga Zepp-LaRouche

Fler artiklar finns under kampanjrubriken: Är djävulen i din dator?