LaRoucherörelsen öppnar nytt kontor i Tyskland

Den 7 november kunde LaRoucherörelsen i Tyskland, Bürgerrechtsbewegung Solidarität (BüSo), fira en historisk händelse: Tack vare LaRouches ungdomsrörelses tillväxt och ökat stöd från vårt nätverk kunde vi inviga vårt nya kontor i staden Essen i delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland. LaRoucheungdomarna har därmed tagit ansvar för Nordrhein-Westfalens framtid, för att återuppliva befolkningens själ och den industriella kulturen, samt för att rekrytera fler ungdomar till LaRouches idéer genom att gå i spetsen för en positiv förändring.

När den mest älskvärda och passionerade person som finns kom in i rummet välkomnades hon med stort bifall: Amelia Boynton Robinson. I sitt upplyftande tal beskrev hon hur människor som gör något bra och höjer sig över det vanliga tankesättet, ofta blir attackerade på grund av detta. Hon jämförde förtalen mot Martin Luther King, Lyndon LaRouche och BüSo. Dessutom betonade hon varje människas viktiga uppgift: att se till att stödja ungdomar och uppmuntra deras arbete för framtiden. Ingen i rummet förblev oberörd av hennes djupa passion och fasta beslutsamhet att kämpa för mänskligheten. Denna rörelses betydelse för mänskligheten underströks sedan av BüSos ordförande Helga Zepp-LaRouche, som sammanfattade de färskaste strategiska utvecklingarna.

Om ni har bekanta eller släktingar i Tyskland eller om ni själv bor där, borde ni ta kontakt med oss och få reda på vad ni kan göra, så att vi tillsammans, genom stora projekt, kan få Tysklands industriella hjärta att börja pulsera igen. Vi behöver människor som – på samma sätt som Amelia Boynton Robinson, Helga Zepp-LaRouche och hennes make Lyndon LaRouche – kan omsätta sina visioner för en bättre framtid i handling. Vi har mycket att göra, så häng med!

Läs mer på BüSos hemsida: www.bueso.de

Kasia Kruczkowski,
LaRouches ungdomsrörelse, ordförande för BüSo i Nordrhein-Westfalen, Tyskland