Tyskland: Helga Zepp-LaRouche tackar sina väljare

Dagen efter valen till europaparlamentet tackade BüSo:s ordförande Helga Zepp-LaRouche de 10.695 medborgare som enligt den officiella statistiken den 25 maj röstade på BüSo istället för att ha låtit sig förföras av "populistiska fraser". Zepp-LaRouche skrev:

"BüSo satte den viktigaste frågan på dagordningen i denna europavalkamp: Krig eller fred?

Med våra utdelnings- och affischaktioner, bokbord, valmöten, valsändningar i radio och TV samt allt som vi publicerat på vår hemsida, mobiliserade vi med mycket små medel mot en överväldigande mediablockad. Vi visade vad alternativet till ett tredje, termonukleärt världskrig är, nämligen att omedelbart genomföra en bankdelningslag a la Glass-Steagall och att samtidigt förverkliga de eurasiatiska landbroarna i en fredsvinnande strategi.

Risken för ett tredje världskrig är inte mindre efter europaparlamentsvalen. Finansoligarkins bankrutta transatlantiska imperium driver krigsdynamiken vidare. Det yttrar sig i en aggressiv konfrontationspolitik mot Ryssland och Kina."

Som avslutning uppmanar Helga Zepp-LaRouche sina väljare och medhjälpare i valet att fortsätta arbetet på att göra BüSo till en oberoende politisk kraft i Tyskland. Arbetet har redan kommit igång för BüSo:s deltagande i delstatsvalet i Sachsen den 31 augusti i höst.

Se mer på hemsidan för BüSo här http://www.bueso.de/programm