Sverigedemokraternas fega populism avslöjas

Uttalande som understrycker innehållet i videofilmen om SD:s fega populism

I stället för att diskutera Europas och Sveriges räddning genom en sanering av banksystemet och konkursförklaring av finansoligarkin i Europa och hela det brittiska finansimperiet, som Lyndon LaRouche och hans medarbetarorganisationer i Europa kräver, har finansoligarkin tagit fram ett av sina vanligaste kort: Invandrarfientlighet och xenofobi, för att skapa syndabockar och lura Europas medborgare in i tron att deras ekonomiska problem härstammar från utlänningar, inte den hembrända bankirmaffian.

Detta sker mitt i det totala sammanbrottet av det internationella finans- och banksystemet. Det är ingen överdrift att säga: Medan Sverigedemokraterna tittar åt andra hållet och skapar ett stort ståhej om invandrare och islam, gruppvåldtar finansspekulanterna och deras bankirvänner det svenska folkets ekonomi och kapital. I hela Europa, inte bara i Sverige, frampiskas nu en hysterisk stämning mot invandrare och romer, och en anti-anti-kampanj är igång från vänsterhållet. Det kommer snart att se ut som i Tyskland innan nazisterna tog över, när kommunister och nazister slogs på gator och torg, och en förvirrad befolkning och politisk elit inte längre kunde skilja på verklighet och fantasi.

SD har plockat det sämsta från varje parti: Fundamentalismen från de gröna; den döende socialismen från de röda; kärleken till marknaden från liberalerna. De har faktiskt plockat den värsta skiten från brittiska imperiets doktriner: Från Hobbes att olika kulturer inte kan försonas och är i ständigt krig; från Malthus och Darwin att mänskligt liv är en ständig kamp om begränsade resurser.

SD vågar inte angripa finansoligarkin eller det ruttna finanssystemet, eftersom de vet att om de ska komma in i spelet så kan de inte nämna vilka som kontrollerar Sveriges och världens ekonomi.

LaRoucherörelsen i Sverige, Tyskland och Frankrike leder nu den enda effektiva och sanningssökande fajten mot denna farliga populism, och visar vilka som är de riktiga skurkarna i denna plundring av Europas och Sveriges ekonomi. Det är inte invandrarna som har skapat den ekonomiska krisen. Det är den galna finansiella och ekonomiska politiken som har förts de senaste 40 åren som har förstört Sveriges ekonomi långt innan de flesta invandrare anlände.

Utan invandrarna kommer Sverige att stanna. Men med LaRoucherörelsens politik för att skapa en miljon nya produktiva jobb kommer Sverige att behöva fler invandrare, fler utbildade människor. Det är genom att utbilda invandrarungdomarna som man löser de här problemen.

Med LaRoucherörelsens program kan vi lösa den ekonomiska krisen och samhällskrisen med alla de arbetslösa och desillusionerade invandrarungdomarna. För dem som har förblindats av Sverigedemokraternas populism och inte längre kan lita på de etablerade partierna, säger vi: Gå med i LaRoucherörelsen - EAP om du älskar Sverige och mänskligheten! Bevara det som är mänskligt i dig!

Se Hussein Askarys videofilmade uttalande om "Sverigedemokraternas fega populism " på Youtube här