LaRouche: Svaret på Ukrainakuppen är avsätt Obama!

På Lyndon LaRouches internetdiskussion den 21 februari gällde den första frågan hur han bedömde läget i Ukraina så som det såg ut då, när presidenten, de tre oppositionsledarna och utrikesministrarna från Polen, Frankrike och Tyskland hade skrivit på övergångsavtalet. LaRouche sa:

- Det första man måste fastställa är vilket sammanhang det ska sättas in i. Sammanhanget i stort är att det finns en avsikt från det brittiska imperiets sida, och det brittiska imperiet har satt igång allt det här. Till exempel de nazistiska elementen som fortfarande finns kvar där i Ukraina, de som drog igång alla våldsamheterna från början, och ställde till med all skadegörelsen. De där människorna går helt enkelt britternas ärenden, eftersom det som hände när andra världskriget var slut, och nazisterna fördes till Nürnberg och ställdes inför rätta, var att det fanns delar av den nazistiska organisationen som aldrig fick den behandlingen. Detta var det ukrainska elementet i Hitlers nazistiska system, som levde vidare i några av de värsta brotten mot mänskligheten, inte bara mot ukrainarna och andra, utan särskilt mot det polska folket, som utsattes för svåra lidanden på grund av detta ukrainska element som bar nazistiska symboler. Man bar officiellt nazistiska symboler när man begick sina brott, som var värre än krigsförbrytelser. Det var folkmord.

- Hur kunde dessa nazister leva vidare som nazister? Varför togs de inte till Nürnberg? De var bland de värsta massmördarna. Varför togs de inte till Nürnberg när de faktiskt var en del av det nazistiska systemet? De räddades av Churchills England, som skyddade dem och höll dem i beredskap för sämre tider. Den som kallar dem ukrainare är fel ute; dessa ukrainare är inte ukrainare. De går i britternas ledband. De är en del av Hitlers SS-operation som levde vidare under brittiskt beskydd. Alltså är de brittiska agenter!

- Vad handlar det här kriget om? Britterna är inblandade. Vad handlar det om? Det är två sidor. På den ena sidan det transatlantiska området, framför allt det norra transatlantiska området. Den andra sidan är Eurasien, vilket betyder Ryssland, Kina, Indien, Korea osv. Kriget som planeras är alltså ett globalt krig, mellan det transatlantiska området och det eurasiska området. När det talas om ett termonukleärt krig, och det är vad som står på spel, så är det detta som avses. Om man alltså vill tala om detta så måste man sätta in det i det rätta sammanhanget. Vad handlar kriget om? Det handlar inte om någon lokal fråga i någon del av centrala Europa: det är ett globalt krig. Vilka är då de globala faktorerna och hur medverkar de till att skapa den här situationen?

- Förhandlingarna är en röra. Men det finns skäl, mestadels mänskliga sådana, till att man får stå ut med denna röra. Man kommer att försöka se om man kan lösa problemet i det området, det vill säga att man försöka minimera skadeverkningarna. Därför är det rätt att försöka förhandla. Det är rätt att sträcka sig ganska långt för att försöka förhandla, men det är inte det som kommer att lösa problemet.

- Det enda som kommer att lösa det här problemet, och lösa det mycket snabbt - jag har satt ett datum, den 1 mars, och den 1 mars är det datum då Obama kommer att avlägsnas från sitt ämbete. Den där diktatorn, och jag menar verkligen diktator, kommer att avsättas. Han inledde det här året med att säga att i fortsättningen kommer han inte att lagstifta, han kommer att diktera. Vad betyder det? Vad säger det om vår konstitution? Att han är en diktator! Och han är en mördare. Hitler var en diktator och mördare. Drottningen av England är också diktator över ett imperium, och en mördare. Vi kanske skulle göra oss av med mördarna, massmördarna.

- Faktum är att mellan 70 och 77 procent av amerikanerna hatar Obama. Varför är han fortfarande president, om 77 procent av de vuxna väljarna hatar honom? Svaret är givet.

- Vad vi måste göra i frågan om Ukraina är att vi måste göra vad vi kan för att försöka skapa stabilitet i området för att försöka minimera skadorna. Inte försöka vinna kriget, utan försöka minimera skadorna. Och få kontroll på läget genom att minimera skadorna. Men vi måste ta itu med den verkliga fienden. Den verkliga fienden är delvis Obama. Obama är nazist i alla avseenden. Han har avskaffat mänskliga rättigheter, han har avskaffat konstitutionen - han har brutit mot den upprepade gånger. Vi har redan omkring 20 ledamöter av kongressen som har förstått att han måste kastas ut. Det är ju en bra start, om vi kan få en flygande start.

LaRouche sammanfattade sitt svar på frågan om Ukraina:

- När det gäller den här frågan om Ukraina, och förhandlingarna, så vill vi absolut få stopp på blodflödet, och få det under kontroll. Men vi måste ha ett program, och en programmatisk metod för att avsätta Obama. Och när Obama har avsatts, och USA hittar tillbaka till sig självt - därför att 70 procent eller mer av amerikanerna vill det - då kan vi stoppa kriget, eftersom det förbaskade brittiska imperiet inte kan föra något termonukleärt krig utan USA. Därför är det där som man ska koncentrera insatserna.

- Vi måste göra något för att stabilisera läget nu. Vi ska göra allt vi kan. Vi ska göra det! Precis som ryssarna håller på att göra samma sak i den här frågan. Men sen måste vi ha ett program för att eliminera källan till problemet, som är det brittiska imperiet. Det enklaste sättet att besegra det brittiska imperiet är med en kringgående rörelse. Kringgående rörelse? Ta tillbaka USA. Hur? Stäng ner Wall Street.

Se början på internetkonferensen med Lyndon LaRouche den 21 februari på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=VXj6atrb9jc

Följ nyhetsflödet på engelska om avsättningen av Obama här: http://larouchepac.com/obamawatch och på svenska här: http://www.larouche.se/stoppa-obamas-nazidoktorer

Läs mer om hur Churchills politik att skydda de ukrainska nazisterna här: http://www.larouche.se/nyheter/2014/02/16/har-cia-mi6-slutat-samarbeta-med-ukrainska-nazistkollaboratorer