Hussein Askary om lösning på Syrienkrisen

Hussein Askary berättar om hur samarbetet mellan presidenterna Trump och Putin kring tillbakadragandet av de amerikanska trupperna från Syrien och hur det helt har utmanövrerat de neokonservativa krigshökarna i Väst som velat använda Syrienkriget för att skapa en stormaktskonfrontation med risk för kärnvapenkrig. Hussein gör en stor genomgång om bakgrunden till president Trumps beslut och möjligheterna till återförening av Syrien samtidigt som Kurdernas rättigheter försvaras och Turkiet kan skydda sig från terrorism.

Lösningen av de gamla hårda knutarna kan nu öppna för en ny ordning där regionens länder samarbetar om Sidenvägsprojekten för en ekonomisk utveckling och även Jemenkriget kan avslutas.

https://larouchepac.com/20191016/peace-breaks-out-syria-interview-hussein-askary

https://www.facebook.com/100003060953006/posts/2258284190950257/?sfnsn=m...

I ytterligare en banbrytande intervju förutspås att situationen i norra Syrien kan vara lugn om några veckor.

Det sägs av Virginiasenatorn Richard Black som själv besökt Syrien och träffat president Assad som analyserar läget och kräver att USA också häver embargot mot Syrien.

https://larouchepac.com/20191015/interview-senator-black-syria-withdrawal-end-perpetual-war

Hussein Askaryk diskuterade om vad som händer i hela Västasien efter Trumps tillbakadragande från Syrien i en intervju till Karibien på Dr. @KirkMeighoo show "Independent Thought" om vad som händer efter Trumps och Putins samordnade aktion som ledde till att kurderna i norr valde att återförenas arbete med Syrien.

https://youtu.be/T5RFQ5ltllk