Förrädiskt samarbete med Saudiarabiens 911-operatörer

Nyheten att prins Bandar har utnämnts till chef för de saudiska underrättelsetjänsterna sätter fingret på det rent förrädiska svenska samarbetet med Saudiarabien men också på ett gigantiskt amerikanskt förräderi kopplat till attackerna mot New York och Washington den 11 september 2001.

I februari 2009 när president Obama just hade tillträtt, mötte han anhöriga till offren för terrorangreppet den 11 september. Han lovade då att offentliggöra det hemligstämplade 28-sidiga kapitlet från Kongressens undersökning om vad som hände den 11 september, där det berättades hur Saudiarabiens dåvarande USA-ambassadör prins Bandar bin-Sultan hade försett åtminstone två av de saudiska flygplanskaparna den 11 september med pengar från brittisk-saudiska avtalet om vapen mot olja Al Yamamah.

Obama ljög för de anhöriga och till idag har han vägrat avslöja prins Bandars och Saudiarabiens medverkan i 911-attackerna. Förutom att vägra avhemliga de inkriminerande dokumenten från kongressens kommission för 11 september, så beordrade Obama den 29.5 2009 riksåklagaren Elena Kagan, som senare utnämndes av Obama till att bli domare i USA:s Högsta domstol, att skicka en rundskrivelse till domstolarna för att hindra 911-familjerna att stämma saudiska regeringstjänstemän eller medlemmar av den saudiska kungafamiljen som sades ha diplomatisk immunitet.

Resultatet av president Obamas svek är att några av de ledande förövarna av 911-attackerna fortfarande går fria idag. Förra veckan utnämndes prins Bandar istället till chef för Saudiarabiens underrättelsetjänster, en position som gör det möjligt för honom direkt styra nysalafistisk terrorism runt om i världen. Det är denna regim som Sverige öppet förser med vapen och närapå också en hel fabrik för att tillverka sprängämnen åt terrorismen.

Kongressens beskrivning av prins Bandars roll i 911-attackerna var mycket precisa. Han använde den fond på 2 miljarder dollar han erhållit som betalning från den brittisk-svenska vapenleverantören BAE Systems för sin roll att förverkliga det enorma bytesavtalet Al Yamamah av saudisk olja mot brittiska vapen, där en gigantisk anglosaudisk fond också skapades för globala svarta affärer. En del av dessa pengar lät han gå vidare till två saudiska underrättelseofficerare baserade på amerikanska västkusten. De två hette Omar al-Bayoumi och Osama Basnan och de gav åtminstone 50.000-70.000 dollar vidare till de två 911-kaparna Nawaf Alhamzi och Khalid Almihdar. Dessutom hjälpte agenterna kaparna med bostäder, transporter och tillträde till pilotutbildningar. Strax innan 911-attackerna flydde agenterna landet.

Strax efter 911-attackerna restes brottsåtal mot Riggs National Bank, vilket ledde till att banken övertogs av PNC Bank. Riggs hade skött den saudiska ambassadens bankkonton som användes för att föra över pengarna till 911-kaparna. Allt detta redogörs för i detalj i den fortfarandet hemligstämplade 28-sidiga kapitlet i Kongressens 911-rapport. De saudiska bankontona flyttades därefter till HSBC, just den brittiska bank som var föremål för den just avslutade årslånga undersökningen av Kongressens permanenta underutskott för utredningar, där man visade att banken var världens största bank för tvättning av narkotikapengar och finansiering av terrorism globalt. Ett kapitel i senatsrapporten avslöjade HSBCs kopplingar till Al Rahij Bank i Saudiarabien, en av förmedlarna av pengar till Al Qaida både före och efter 911-attackerna.

Lyndon LaRouche krävde den 21 juli att USA bryter alla förbindelser med Saudiarabien, så länge prins Bandar upprätthåller någon officiell position i kungadömets statsapparat. LaRouche sa, att det är ett svek mot alla offer för 911-attackerna och deras anhöriga att tillåta just dem som deltog i attackerna mot USA att fortsätta verka. Samma personer, inklusive prins Bandar, bedriver nu ett krig i Mellanöstern, ett krig som kan leda till ett världskrig med kärnvapen, varnade LaRouche och slog fast att president Obamas brottsligt förrädiska samarbete med prins Bandar är en fläck på USA och måste avlägsnas.

Läs mer om den anglo-saudiska jättelika svarta fonden för att finansiera global terrorism, krig, mutor och andra aktiva operationer av det brittiska imperiet här

Se videofilmen "Ten Years Later" på engelska om bakgrunden och genomförandet av 911-attackerna (56 minuter) här Filmens trailer med svensk text finns här