Den 7 november 2012: En skammens dag!

Lyndon LaRouche gjorde följande kommentar sedan resultaten av det amerikanska presidentvalet kommit:

En verkligt stor president sa den 7 december 1941 att den dagen var "en skammens dag". Och samma sak kan nu sägas om den 7 november.

Vad som klart orsakat detta resultat var det som hände i Florida på den så kallade sista presidentkandidatsdebatten. Då kapitulerade de facto den republikanska presidentkandidaten och det förvånade inte mig att han gjorde det, precis som igår. Detta är verkligen en "skammens dag". När man skall hantera en skammens dag, som Roosevelt hanterade den 7 december 1941 [då Pearl Harbor anfölls], måste en amerikan, som är någon slags ledare, reagera på ett tydligt sätt. Och eftersom vi inte har någon trovärdig presidentkandidat inom synhåll, inklusive honom som vi återigen har blivit nu pådyvlad, så måste jag säga något om detta.

Vad hände? Den republikanske kandidaten kapitulerade för Wall Street, dvs den starka ställning det republikanska partiet har på Wall Street. Trots att han lätt hade kunnat vinna presidentvalsdebatten på poäng, genom att helt enkelt ha tagit upp den fråga [Benghazifrågan] han fick där och talat om de brott den nuvarande presidentens gjort. Men när han inte gjorde det under press från Wall Street, så förlorade han debatten. Från den tidpunkten var det osäkert och till slut förlorade han valet. Det förlorades genom Obamakampanjens fusk osv., men nederlaget var på gång från den dagen. Republikanerna gav upp det som de hade fått serverat framför sig. Detta är vad vi måste förhålla oss till.

Vad är konsekvensen av detta återval av presidenten? Framför allt betyder det att de värsta som amerikanska folket gått igenom  på flera århundraden kommer att drabba oss plötsligt. Vad som kommer att slå till är en kombination av åtstramning och hyperinflation! Vad som kommer att ske är att dödstalen i USA kommer att stiga bland fattigare människor och andra! Ingenting bra kommer att komma ur detta valresultat. Därför måste vi hantera denna realitet.

Vad är verkligheten? Verkligheten är ett troligt kärnvapenkrig, som kommer att leda till att mänskligheten nästan utrotas, om vi inte förhindrar det på annat sätt. Men det är läget. Vi är på väg mot krig. Obamaregeringen är en krigsregering, och om det inte kan blockeras på något sätt så kommer det att bli så! Blir det krig mellan nationer idag, så kommer det att bli ett kärnvapenkrig, som sannolikt mycket få människor  kommer att överleva.

Så frågan är vad vi skall göra med denna osäkerhet? Vi skall göra vad vi alltid gjort, som George Washington gjorde när han anföll över Delawarefloden. Vi gör alltid de saker som behövs för att rädda civilisationen och i synnerhet för att rädda denna nation. Vi kommer att göra det enligt lagen, och inom kort kommer denna president att vara avsatt. Det kan ske snart eller det kan ske senare, men han är inte regeringsduglig moraliskt de facto. Han kommer inte vara kvar på sin post särskilt länge! Vi får hoppas att en del av det amerikanska folket kommer att överleva.

Jag kommer att säga mer de närmaste dagarna. Detta var det första tillfället som vi hade möjlighet att uttala oss från vår organisation sedan valresultatet kommit och därför var det min plikt att idag vid detta tillfälle göra detta klart.


Mer kommer på dessa två internetkonferenser:

LYNDON LAROUCHE POST-ELECTION WEBCAST
Fredagen den 9 november 2012
I Washington kl. 20 EST / (svensk tid kl. 02) gå in via www.larouchepac.com
Se internetkonferensen på video i efterhand på www.larouchepac.com
Tillgängligt på engelska och spanska

och på:

Helga Zepp-LaRouches internetkonferens direkt fråm Berlin.
I stället för kaos och krig: En vision för att skapa en framtid
Söndag den 11 november 2012 kl 17:00 svensk tid
Se internetkonferensen via www.bueso.de
Tillgänglig på tyska, engelska, franska och spanska
Ställ frågor till helga Zepp-LaRouche i förväg via: webcast@bueso.de