Blir Obamas nästa krig världskriget?

Trycks som flygblad pdf svenska/media/1maj2016_0.pdf

I onsdags startade USA:s president två nya krig. Libyens nya "FN-stödda" ickeregering ledd av premiärminister Fayez al-Sarraj har genomfört sitt uppdrag. Al-Sarraj har med stort besvär placerat sig i några regeringsbyggnader i Tripoli omgiven av muslimska brödraskapets fientliga miliser. Trots att ingen av de två andra motstridiga regeringarna i Libyen stöder honom har han installlerats och erkänts av Västvärlden och nu bett italienske premiärministern Renzi om hjälp från Europa "att skydda oljefälten". Al-Sarrajs krav på en invasionsarmé kom just när Obama besökte Europa och den 25 april skulle träffa de pressade europeiska ledarna Cameron, Merkel, Hollande och Renzi.

Obama använde detta planterade uttalande från den planterade premiärministern al-Sarraj för att kräva Natoinsats till "svar". Nu förbereds en sådan militär insats för att genomföra en andra fas i Obamas slakt av libyer samtidigt som Sverige, vars flygvapen deltog i första fasen, planerar sluta ett värdlandsavtal med den organisation som bär ansvaret.

Även om kriget i Syrien knappast kan kallas för "nytt", då Obama och hans medbrottslingar under fem år tagit hjälp av saudiska terrorister för att fälla Bashar Assads legitima regering, så gjorde Obama den 25 april detta krig officiellt till en amerikansk invasion när han beordrade 250 amerikanska soldater att gå in i Syrien och ansluta sig till de 50 som redan finns där. Tre hundra soldater som oinbjudna skickas in i ett annat land av en president, som har en politik att avsätta eller döda dess statschef, kan bara kallas invasion. Detta kom samtidigt som den saudiskledda oppositionen lämnade fredssamtalen i Genève, genomförde nya militära angrepp på Aleppo och hotade att helt bryta vapenvilan.

Dessa två nya krig kommer samtidigt som Obama flyttar världens starkaste miltärmakt allt närmare de ryska och kinesiska gränserna. Förevändningen är den absurda anklagelsen att det fattiga Ryssland skulle vara på väg att invadera Natoländerna i Baltikum och Europa, resp. att Kina gör anspråk på några obebodda öar i Sydkinesiska havet.

Dessa aktioner i Syrien, Europa och Östasien har satt USA i ett konfrontationsläge öga mot öga med Ryssland och president Putin. Felsteg kan nu utlösa ett kärnvapenkrig. Flera ledande strateger i Väst, såsom USA:s förre försvarsminister Perry, anser att världen befinner sig i en kärnvapenkrissituation värre än Kubakrisen. Om inte Obamas mördande framfart stoppas omedelbart kommer han lyckas dra in hela världen i krig.

Möjlighen att omedelbart stoppa Obama är den fråga som drar förstasidesrubriker nu i amerikanska ledande media. Det är frågan om Obamas mörkläggning av utredningarna om det värsta terrordådet i amerikansk historia den 11/9 2001 då nästan tre tusen amerikaner dödades. Ropen dånar nu på att 28 hemligstämplade sidor från en kongressrapport skall offentliggöras, där det enligt uppgift klart framgår att saudiska regeringstjänstemän och ambassaden hjälpte flygplanskaparna före terrordåden. Dessa uppgifter sätter hela kriget mot terrorismen i helt ny dager. Obamas mörkläggning har gjort honom medansvarig i dessa terrordåd och han kan och bör därmed flyttas från Vita huset till fängelset! När det överhängande kärnvapenkrigshotet avvärjts måste åtalen sedan riktas mot andra medansvariga i Bushadministrationen, FBI, CIA, liksom i de saudiska och brittiska regeringarna för det katastrofalt felriktade kriget mot terrorismen!

I senaste världskrigets slutfas 1944-45 gjorde de allierades regeringar med rätta bedömningen att Sverige inofficiellt stått på nazisternas sida. Denna gång handlar det inte bara om vilken sida svensk socialdemokrati väljer i kampen mot tidens blodtörstigaste spöken. Oavsett vilka åsikter man har om eller känslor man hyser för personerna Barack Obama, drottning Elizabeth II eller Vladimir Putin är dagens sanning att det läge Nato och EU nu försatt oss i leder till undergång, vare sig de vinner eller förlorar. Antingen alltfler fortsatta eviga småkrig eller ett allt förintande världskrig.

Sanningen om terrorn är det bombbälte Obama i snart åtta år försökt dölja under kavajen och hotat ta med sig oss alla. Han är dock nära att avslöjas.

Läs mer om Obama, terrordåden 11 september 2001 och de 28 sidorna här
och på engelska här