Är Nuland en nazisympatisör eller bara en högljudd tokstolla?

Alldeles nyss upptäckte USA:s Representanthus att de (alla utom två) röstat för att stödja en äkta ursprunglig nazistorganisation som fortfarande existerar sedan Hitlers tid och som då organiserade massmord i stor skala. Denna organisation skyddades från avslöjandena som kom fram under Nürnbergrättegångarna om nazisternas mördarmaskin. Skyddet kom från brittiska organ, som tog den ukrainska delen av SS och anknutna naziorganisationer i det Brittiska imperiet tjänst, ända till idag.

De huvudsakliga måltavlorna för de ukrainare som anslöt sig till nazisternas program är fortfarande idag (med samma naziliknande symboler fortfarande idag) desamma som under andra världskriget. Offren för deras folkmord då var framför allt judar och polacker.

Amerikanska judar som är representanthusmedlemmar blev djupt skamsna när de fick veta att de röstat till stöd för verkliga SS-liknande nazister idag, en nazistorganisation som överlevt från kriget till idag och som leder operationerna som nu främjas av Nuland. Om Obama fortsätter att stödja Nuland, borde han då inte ställas inför riksrätt?

Läs om judarnas situation i Ukraina här: http://www.larouche.se/nyheter/2014/02/11/ukrainska-judar-ber-israel-om-beskydd