1 Maj-flygblad: Arbetarrörelsens nästa revolution

Tryck flygbladet som pdf

Sverige tog ett avgörande steg bort från den västerländska självmordspolitiken i och med medlemsansökan till AIIB (Asiatiska infrastrukturinvesteringsbanken). Syftet med AIIB är att ansluta världen till Kinas Nya sidenväg och till BRIKS. Här har Sverige en chans att få bukt med sina nationella problem, som arbetslöshet, bostadsbrist, eftersläpande infrastruktur med förlegad teknik, knägående sjukvård mm. ja, listan kan göras lång.

Den politik som dominerar den transatlantiska sfären idag är en människofientlig åtstramningspolitik där bankers och företags intressen sätts framför människoliv. Finansoligarkerna och imperielystna ledare i väst skyr inga medel: krig, västerländskt finansunderstödda IS, svält och förnekande av teknologisk utveckling är bara några av de metoder som avsiktligt förvandlat Medelhavet till en massgrav av flyktingar.

Såvida massgraven inte även ska omfatta Europa måste detta vansinne stoppas omedelbart! Lösningar finns och är till för att användas. Fullbordas medlemsansökan och de åtaganden och möjligheter som det ger, har Sverige och världen en framtid.

Efter att under flera år sysslat med sakfrågor, miljöfanatism och plånboksstora idéer, som ryckt bort arbetarrörelsen från sina rötter, har de nu återigen givits chansen att styra Sverige mot i riktning - en riktning där människan ses som en tillgång och inte som en parasit. Svenska arbetare kan nu, som vi, göra 3 miljarder av sina internationella kamrater sällskap i BRIKS framtidsbygge.

Läs mer om hur Sverige gick med i AIIB här http://www.larouche.se/artikel/hela-norden-gar-med-i-aiib-nya-sidenvagen